Benvinguts a la meva pàgina web!

 

Em dic Mina Dedisch i fa més de 25 anys que em dedico a l'apassionant món de la traducció i la interpretació en el camp tècnic i mèdic.

 

Vaig començar la meva activitat professional en una empresa del ram de la indústria de l'automòbil i em vaig especialitzar en l'àmbit de la fabricació de matrius i de l'estampació de peces.

 

Això m'ha donat l'oportunitat de conèixer de primera mà els diferents processos de fabricació de matrius i peces per a l'automòbil i familiaritzar-me amb la construcció de matrius, la xapisteria, el muntatge i l'assemblatge, la robòtica, la soldadura i l'assegurament de la qualitat.


Posteriorment he ampliat la meva activitat laboral al camp de la medicina, en què he traduït, principalment, publicacions científiques sobre tècniques quirúrgiques en l'àmbit de l'ortopèdia i de la traumatologia, a partir de les quals he obtingut amplis coneixements sobre els implants i els instruments quirúrgics relacionats.

 

Tècnica i medicina: dos camps que no només es complementen, sinó que, a més a més, tenen grans similituds pel que fa als processos de treball que s'hi apliquen per tal que un objecte, o un òrgan, pugui acomplir la seva funció.

 

Desitjo que aquesta pàgina web us ofereixi informació suficient sobre la meva oferta com a traductora.